Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Számmisztika

Misztikus nevek

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek van vezetékneve, keresztneve, sőt a legtöbb embernek még beceneve is. Nem is gondolnánk, hogy ezek a pár betűből álló szavaknak mekkora is a jelentősége.

Nomen est omen - tartja a latin mondás, amit valahogy így fordíthatunk magyarra: Nevedben végzeted. A régi korok emberei ezt halálosan komolyan vették. Úgy vélték, a gyermek sorsát befolyásolhatja az, hogy milyen nevet visel. Természetesen hasonlóképpen gondolkodtak az állatokról is.

 
„A kutya az egyetlen lény a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." 

Szerencse számok

Van kedvenc, vagy szerencse számod??? Talán Te magad sem tudod, miért is éppen az . . . ! Most választ kaphatsz rá, most megtudhatod, hogy mi a számod jellemzője.


 

Hányadikán születtél?

Elgondolkodtál már azon vajon mi a születésnap rejtett jelentése? A számok mágikus erejét már őseink is jól ismerték és hasznosították. A számmisztika több ezer éves múltra tekint vissza. A számmisztika szerint nem mindegy hogy a hónap melyik napján születtél. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran felmerülő számoknak nagy jelentősége van. Most megtudhatod, hogy a születésnapod milyen rejtett tartalommal rendelkezik.

Számok az álmodban

Álmunkban repülünk, szeretkezünk, menekülünk vagy megváltjuk a világot. Sokszor álmodunk a szeretteinkkel vagy ellenségeinkkel. És hányszor, de hányszor álmodunk lényegesnek tűnő számokkal... 

Szerencse pénz

A számmisztikában a 8-as a pénz és a siker száma. Hatása egyértelműen pozitív, különösen akkor, ha céltudatosak és elszántak vagyunk.
A 8-as szám a Mars bolygóval van analógiában. A Mars az emberi akaraterőt és hódítási vágyat jelképezi, amely a túléléshez és a megvalósításhoz szükséges. A Mars az egyenességet, a határozottságot, a konfliktuskeresést és a kockázat örömét is jelenti. A Mars minden összeütközésben azt az energiát testesíti meg, amellyel az ember harcol, és azt a módot, ahogyan ezt teszi.
A marsikus embert határozott, erős, célirányos energiabevetés, nagy lendület és jelentős, de átgondolt kockázatvállalás jellemzi.
A 8-as szám bárhol megjelenik, sikert hoz pénzügyi téren, pl. bankjegyen, bankszámlán, bankkártyán vagy a PIN kódban stb. Az is kedvező hatású, ha egy számsor számjegyeinek összege adja ki a 8-as számot. Pl. bankautomata kódja: 0962, 0+9+6+2=17, 1+7=8. 


 

Reinkarnáció

A születési dátumunk egy mágikus számsor, nem véletlen, hogy melyik évben, melyik hónapban, és melyik napon születtünk – ennek pontos oka, és célja van. 

A missziószám kiszámolása

Ha a teljes születési dátumunkat számjegyenként összeadjuk, és egy számjegyre egyszerűsítjük, akkor az eredmény az úgynevezett missziószám lesz. Ez jelen életünkben a feladatunkra utal, míg az előző életben arra, amit nem vállaltunk fel.
A számítás egyszerű: a születési dátumunk számjegyeit kell összeadnunk, és addig egyszerűsítenünk, míg egy számjegyet kapunk:
Pl.: 1965.04.04. » 1+9+6+5+4+4=29 » 2+9=11 » 1+1=2, vagyis el kell olvasni a 2-est! 

Számold, ki, hogy ki voltál, és merre tartasz!


Mit mond el Rólad a telefonszámod

Egy kis matek! Írd fel az egész telefonszámot (az előhívószámokkal együtt) egy darab papírra. Add össze a jegyeket egészen addig, míg egyjegyű szám nem marad. Itt egy példa: 06 70 1234 567
0+6+7+0+1+2+3+4+5+6+7 = 41 = 4+1 = 5
Az ehhez a telefonszámhoz tartozó számmisztikai szám tehát az 5.
Lássuk a többi eredményt is! . . .  avagy így csábíts!
Vannak, akik érintésre, vannak, akik illatokra, és vannak, akik látványra reagálnak jobban, azaz ettől jönnek izgalomba. Ezen belül is nagy eltérések lehetnek. Persze nem mindegy a nem, a kor és a kultúra sem, de mégis meg lehet határozni típusokat, csoportokat. Ehhez hívhatjuk segítségül a számmisztikát.

Angyali számok

Csukd be a szemed, és figyelmedet fordítsd befelé. Most kérd meg az angyalodat, hogy súgjon neked egy számot 1-50 között!
Olvasd el, hogy mit is üzennek ily módon angyalaid! 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Június / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 98655
Hónap: 563
Nap: 13