Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári szerelem horoszkóp

A tavasz vége és a nyár nemcsak a levegőt forrósítja fel, hanem a szíveket is. A bolygók most mindent megtesznek azért, hogy csodás kilátások ragyogjanak rád a szerelemben!

 

KOS

A május életteli, felszabadító erejét kihasználva meglévő kapcsolatát felvirágoztathatja, avagy, ha magányos, új szerelmet találhat. A Szaturnusz hatására akár házasságra is léphetnek. Ha ilyen szándékai vannak, semmiképp se halogassa tovább, mert a lehetőség egyik pillanatról a másikra elszaladhat!

Június elején döntő lépéseket tehet kapcsolata felvirágoztatásáért, amiben a papíroknak, aláírásoknak is szerepe lesz. És persze az utazásnak is: kisebb utazásra szánhatják rá magukat kedvesével, ami akár többnek is bizonyulhat puszta kirándulásnál. A hely, amit meglátogatnak, olyan elragadónak bizonyulhat, hogy közelebbi, távolabbi terveikben is szerepet kaphat. Akár még sorsfordító is lehet kettejük kapcsolatában.

Júliusban még fontosabbak lehetnek a távlati tervek. Számíthat ugyan némi vitára, ami különösen akkor, ha nem tudnak megegyezni a távlati terveket illetően, vezethet akár szakításhoz is. Ha azonban teljes az összhang, akkor egy nagyon termékeny, építő, új utakat kezdő időszakra számíthat  társkapcsolatában.

 

 
BIKA

Május elején a teremtő erők ezerszeresen áradnak, s ezt most főleg a Bika jegyűek fogják megérezni. A szerelmeseknek ez akár gyermekáldást is jelenthet, de az alkotó kedv más téren is megnyilvánulhat. Párkapcsolati problémái egy csapásra megoldódhatnak a szeretet mindent feloldó lángjában. Pazaroljon időt a kedvesére, ez olyan tékozlás, amin mindketten csak nyerhetnek!

Nyár elején a szerelem házán áthaladó Mars isten nagy aktivitást sugall. Veszekedés helyett inkább a közös tevékenységeknek, a kirándulásoknak és az aktív pihenést lehetővé tevő nyaralásoknak adjon teret a társkapcsolatában. Ha pedig még mindig magányos lenne, az önben fortyogó tűznek keressen levezetést minél pozitívabb formában. A rámenősség nem mindig jön be, csak, ha a vénuszi mérték és jó modor is szóhoz juthat.

Júliusban csupán a rengeteg teendő és munka jelenthet némi gátat a társkapcsolatban, a szerelemben. Nehezebb megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ha mégis sikerül, akkor a boldogság elkerülhetetlen.

IKREK

A szerelemistennő kegye májusban sem hagyja el, sikert sikerre halmozhat az ellenkező nem képviselői körében. Az egyetlen veszély, hogy, ha túlságosan csapongóvá válik, akkor végül két szék között a földre pottyanhat. Nehogy a saját csapdájába hulljon!

Nyár elején a pozitív kisugárzást adó Vénusz mellett a nagy szerencsebolygó, a Jupiter is az ön jegyébe lép. Minden jóban része lehet, csak attól óvakodjon, hogy az égiek elhalmozása miatt nehogy túlságosan pöffeszkedővé, rátartivá váljon. Az ego túlságos előnyomulása ugyanis épp, hogy visszatetszővé teheti társa, és az ellenkező nembeliek szemében viselkedését.

Ha azonban a nagyvonalúsága kedvességgel és barátságossággal párosul, akkor valóban  a lábai előtt hever a világ! Ez annál is fontosabb, mert a hűség, a ragaszkodás már önnek is egyre fontosabb. A partner megbízhatósága döntőbb szempont, mint a csábossága. Erősítse a kapcsolat stabilitását egy hosszúra tervezett közös nyaralással a nyár közepén! Feledhetetlen élmény lesz ez mindkettejüknek.

RÁK

Májusban szinte minden felkavarodik: a kiszámíthatatlanság szinte napirenden van, ezért erős idegekre lesz szüksége, ha állni akarja a próbát. De mint mindig, most százszor igazabb lehet a mondás: a hit hegyeket mozgat meg. A próbatétel arra is jó lehet, hogy magában is letisztázza, mi a fontos, mi nem. A kapcsolat, mely nem állja ki a nehézségeket, nem is lehet az igazi.

Júniusban már jobban törekedhet a stabilitásra. Önnek nagyon fontos az érzelmi megbízhatóság, de be kell látnia, hogy a partnerétől viszont jogos igény, hogy ehhez a szilárdságot materiális téren is meg kell alapoznia. Az otthonkeresés, családalapítás, házépítés ehhez a minimum. Ha pedig ez már megvan, akkor ennek megerősítését kell előtérbe helyeznie: lakásfelújítás, bővítés, vagy modernizálás révén.

A legnagyobb nehézséget a nyár derekán az jelenti, hogy minden téren kihívással szembesülhet: az otthonában éppúgy, mint a társkapcsolatban és egzisztenciális téren is. A nyaralás csak átmeneti menekülés, de létfontosságú, ha bírni akarja a küzdelmeket.

 

 
OROSZLÁN

A Plútó és az Uránusz fényszöge a magánéleti kapcsolatok folyamatos átértelmeződését hozzák el életébe májusban. Ez nagyon zavarba ejtő lehet, hiszen ön alapvetően ragaszkodó típus. A partnere és az ön rugalmasságán is sok múlik, nagyon fontos, hogy mindig mindent beszéljenek meg!

A higgadtság alapvető követelmény, ehhez teremtsen harmonikus körülményeket! Ehhez, különösen a nyár folyamán egy utazás teremthet remek alapokat. Úgy tervezzen közös utat, abban a pihenés mellett a kalandnak, a mozgalmasságnak is szerepe legyen. Semmi sem kovácsolhatja önöket jobban össze, mint egy közösen leküzdött akadály, ha nem is kell mindjárt a Himalája megmászására gondolnia. De a börzsönyi Nagy-Hideghegyre azért lehet.

Arra is vigyázzon, hogy, bár baráti kapcsolatai nagyon fontosak, sohase szorítsa ezek miatt háttérbe a kedvesét! Különben a végén még azt tapasztalhatja, hogy a társának éppúgy az ön egyik barátja lett fontosabb, akárcsak önnek. Júliusban az érzelmeké az úr: pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ne feledje: minden jóra fordítható!

SZŰZ

A május sok boldog órát hozhat, hagyja kicsit sodortatni magát az eseményekkel! Az engedékenység, a pillanat örömének megélése, a lehetőségek megpillantása új élményekkel, átélésekkel gazdagítják lelkét!

A nyár rengeteg változást hozhat társkapcsolatában: a szerelem olvasztókemence, de a változások néha még így is fájnak. Minél lágyabb a szíve, s minél kevesebb az elvárása a másikkal szemben, annál könnyebb lesz az alkalmazkodás. A határt megtalálni a teljes önfeladás, és az oktalan hadakozás között persze nem könnyű.

A „húzd meg – ereszd meg” taktikája célravezető lehet. Néha muszáj szipirtyónak is lenni, de csak csipetnyire. Mint amennyi bors kell a fűszeres levesbe.

Júliusra már hozzászokhat a változékonysághoz. A szíve is sokat lágyul, és a napok nyugalmasabbá válnak. A változatosságot már nem hatalmi harcokban keresik társával. Talán egy örömteli esemény is javíthat kapcsolatukon: a gyermekáldás már a nyakukon van. Ha így van, akkor csak arra kell ügyelni, hogy a társát ne hanyagolja el a gyerek kedvéért.

MÉRLEG

A különös kalandokat nem kerülheti el májusban sem: úgy látszik, vonzza a furcsa embereket. Azért a biztonsága érdekében inkább kerülje a sötét, barátságtalan, nem túl biztonságos helyeket, helyzeteket. Az égiek védik ugyan, de azért jobb az óvatosság.

A nyár folyamán is fura kettősség jellemzi önt kapcsolataiban: egyrészt mértéktartó és zárkózott, máskor viszont minden extremitásra hajlandónak mutatkozik. A szerelemben ez jelenthet különös szokásokat, extrém helyszíneket (például randevú egy sziklaszirten), és egyedi emberekkel (mondjuk költő, vagy kaszkadőr) való ismerkedést. A házasságban élőknek nehezére eshet most lépést tartani partnerük változásaival.

Az otthon puskaporos fészek lehet, ha a szerelem forrósága nem fűti már a szívüket. Persze ezért tenni is lehet: próbáljon meg együtt változni a kedvesével. Feltéve persze, hogy még elég kedves önnek. Ha az elkötelezettség, és a hűség már csak kolonc, akkor ez a nyár a továbblépés ideje. Ha nem, akkor új és nagyszerű, de valami teljesen más korszakba léphet közös életük.

SKORPIÓ

Ha végre sikerült döntésre jutnia, akkor a május már a tettek hónapja az eljegyzés, esküvő terén. A lendületesség nemcsak a párkapcsolatának, de egyéb emberi viszonyainak is jót tesz. Akkor veszik komolyan, ha aktivitást tanúsít. A tavasz utolsó hetei a megvalósulás, beérés ideje lesznek.

Álmai most valóban valóra válhatnak. Az előttünk álló nyár az érzelmek elmélyülését és a kapcsolata szenvedélyességét hozza el életébe. A szerelem házában járó Neptunusz kedvez az álmodozó, romantikus szerelemnek. Az egeket hozhatja le kedvese most az ön számára. Az illúziók, szép mesék fontosak.

Az se keserítse el, ha nem minden megragadható. Az álmok akkor is fontos részei kapcsolatuknak, ha egy részük – legalábbis egyelőre – csupán álom marad. A fő, hogy tudnak együtt álmodozni. Az élet valós szépségeit is sokkal könnyebb észrevenni, ha ön mellett van az, aki katalizátora, teremtője és részese álmainak, létezésének. Az idő, a távolabbi jövő még sok új történetre, teremtésre ad majd módot. Legyen türelme kivárni!

NYILAS

Májusban eljön az ideje a stabilitásnak és az együttműködésnek életében. A közös tervek, utazások nagyon jól sikerülhetnek. A közös otthon kialakítására, felvirágoztatására, felújítására most lehetne, kellene sort keríteni. És egy szépítő kezelésre szintén.

A nyár egyértelműen a társkapcsolat megerősítésének jegyében kell, hogy teljen. A nagy szerencsebolygó kedvez a házasságkötésnek, ha már van partnere, vagy a társkeresésnek, ha magányos volna. De a régóta házasok is átélhetik a megújulást és a kezdetek boldogságát. Főleg, ha kapcsolatukat egy nagy közös utazással is igyekeznek felfrissíteni.

A június második fele, és a július szolgálhatna erre különösen kedvező időszakul. Ha a közös jövő alapjait most akarják letenni, és netán most akarnak ingatlant vásárolni, költözni, akkor csak arra vigyázzanak, hogy az álmaik otthonának megválasztásakor a gyakorlatias szempontokat is vegyék figyelembe. És ebben egyikük se legyen megalkuvó, mert ez később kölcsönös szemrehányásokra adhatna okot. Kerüljék el a felesleges vádaskodást!

BAK

Május elején csodálatos találkozásban lehet része: ám ehhez észre is kell vennie az illetőt! Ha pedig tartós kapcsolatban él, elégedett és új szerelemre nem vágyik, akkor is változást tapasztalhat. A gyermekek házában járó nagy szerencsebolygó még a gyermekáldás lehetőségét is magában rejti.

A kellemes helyek, a természeti környezet, sok napfény és meleg vizek jó katalizátorai lehetnek kapcsolatai javításának. A nyugalomra, a megértésre annál is inkább szüksége lehet, mert – különösen egy régóta tartó kapcsolat esetén – a partnere alkalmazkodó készségének most minden eddiginél nagyobb szerepe lehet.

Ön hajthatatlanabb, mint valaha, és ez egyes kapcsolatoknál elszakadáshoz vezethet. Az átalakulás önnél igen erős belső kényszer, ami, ha nem adnak neki teret, erős frusztrációval járhat. Ezért is kell különösképpen vigyáznia arra, hogy önnön személyes kudarcait semmiképp se akarja a társán megbosszulni.

Egy új partner, bár kecsegtetőnek tűnhet, de nem feltétlenül jobb megoldás. Hisz minden, ami új, csak három napig új…

VÍZÖNTŐ

A könnyű kalandok, tavaszi széllel elszálló szerelmek helyett inkább a tartós kapcsolatára, és az otthon megalapozására kellene koncentrálnia. Ha eddig nem találta volna meg az igazit, akkor május második felében biztosan lesz rá alkalma. A társ, akit meglel, mintha a saját tükörképe lenne – lélekben.

A nyarat már biztosan lángoló szerelemben töltheti. Vigyázat: a gyermekáldástól is tarthat az, aki a testi szerelemnek óvatlanul hódol! Az érzelmi túlfűtöttség meglepő módon szembesítheti önnön hibáival, vagy eltitkolt, avagy önmaga előtt is rejtett benső énjével.

Minél pozitívabban éli ezt meg, annál mesésebb lehet ez a kaland, nagyon kreatív időszakot élhet át. A kézfogóval azonban még várjon! Ez a nyár még az izgalmak, a korlátlan szabadság ideje, ami alapjául szolgálhat a későbbi elköteleződésnek. De ön az a fajta, aki fogságban nem szaporodik.

Most, úgy tűnik, olyan társra lelhet, aki ebben maximálisan partnere önnek. Egy közös utazás, lehetőleg minél távolabbra, és minél hosszabb időre, júliusban csodálatosra sikerülhet.

HALAK

Ez a május az otthon csinosítása és a szépségápolás jegyében telhet. Minden apró változás, javítás, amit a háza táján tesz, hasonló változást idézhet elő lelkében. Egy feng shui tanfolyamban tanultakkal ráadásul még a párkapcsolatán is segíthet.

A pozitív hangolódással ebben most többet érhet el, mint bármiféle terapeutával. Gondoljon Münchausen báróra, aki magát a saját hajánál fogva húzta ki a csávából. A jegyében járó Neptunusznak különösen zavarba ejtő hatásai lehetnek önnön személyiségét illetően. Mintha a ködben botorkálna. És ez persze meglátszik a társával való kapcsolatán is.

Ne csodálkozzon, ha néha ő sem tudja, kivel él? Ez persze éppen annyi jót is hozhat az életükbe, mint nehézséget. Ezen a nyáron többször is átélhetik az egymásra találás örömét. Sok összebújással, és sok könnyel. Egy biztos, nem fognak unatkozni. De sokat segít, ha mindennek ellenére megbíznak egymásban. A Neptunusz jó energiáit leginkább a vizes helyeken élhetik át. Utazzanak együtt a tengerre, Balatonra, bármilyen vízpartra!
 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Június / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 106238
Hónap: 764
Nap: 19