Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jóslás

Milyen is vagy?

 

 

Végy elő papírt, ceruzát!


Ez egy teszt, amely segít abban, hogy lásd, milyennek látnak mások. (Ezt a tesztet AZ Emberi Kapcsolatok Intézete készítette és sok nagy vállalkozás használja napjainkban, hogy jobban megismerjék a dolgozóikat, valamint segítsen a munkatársak kiválasztásában.)
A teszt nem azt mutatja, milyen voltál egykor, hanem azt, Ki Vagy Ma.

Próbáld ki, érdemes! Ne leskelődj, kezdd el a tesztet, és válaszolj a kérdésekre.

Biztos lehetsz, hogy AZ eredmény valóban AZ, hogy Ki Vagy Ma. Készen vagy?


Qija tábla

Quija tábla

 
 

 

Talán az egyik legveszélyesebb, legmisztikusabb eszköz a szellemvilággal való kapcsolatban. Sokan meglepő dolgokat tapasztaltak a használata során, pedig csak egyszerű válaszokat kerestek...

 

Rúna


 

A Rúna szó azt jelenti titkos jelek. Függetlenül attól, hogy hívők vagyunk-e, vagy sem, hogy milyen politikai vagy vallási meggyőződésünk van, a rúnák mindig képesek nekünk segítséget adni, ha egy ideig hajlandóak vagyunk a hatalmukra bízni magunkat, és figyelünk üzeneteikre.
 

 

Vakfolt
Akkor használd, ha úgy érzed, nem működnek a dolgaid, valamelyik területen nem tudsz továbblépni. Megmutatja, hogy mi az, amit nem ismersz fel, ami miatt megrekedtél.
 
 

 

Kívánságok ládája

 

 

 

Van valami titkos kívánságod? Esetleg nem is olyan titkos, és segítséget szeretnél kapni valamivel kapcsolatban? Mindkettőre megoldás lehet, ha elhelyezed itt a kívánságok ládikójában.
 

 

 

 

Állítólag a cigány kártya adja a legpontosabb jóslást minden kártyavetés közül. És mivel a jövő rajtunk áll, a kártya jóslata útmutatót adhat ahhoz, hogyan és milyen irányban alakítsuk életünket.

 

make glitter graphics

 

Tarot kártya jóslás

 

 

 

A Tarot életünk, létünk, gondolataink, érzéseink, érzelmeink lenyomatának tükre, mely a legpontosabb képet mutatja az "egész" lényünkről.


 

Francia kártya jóslás

Szorongató helyzetben a legtöbb ember szívesen meglesné a jövőt, hogy mikor jön jobb időszak, mikor rendeződik az élete. A kíváncsiak azonban bármilyen helyzetben belekukkantanának a sorsuk alakulásába. E tulajdonságunk miatt fejlődött szinte már az idők kezdete óta a jóslás tudománya. A jövendőmondásnak számtalan ága alakult ki, így az ezzel foglalkozók biztosan találnak maguknak számukra megfelelőt közöttük. Az egyik igen elterjedt módszer a francia kártyából való jövendőmondás.

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni Neked, hogy rendbe tehesd életed bármely területét, és másokon is segíteni tudj. A kártyákon keresztül válaszokat, és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

 

Bizonytalan vagy? Szeretnéd tudni, hogy kedvesednek, vagy kiszemeltednek milyen érzései vannak irányodban?

Ne tépelődj tovább, megkapod a választ.

 

Jóslás magyar kártyából

Mindenféle kártyajáték szórakoztató kikapcsolódás akár a társakkal, akár az egyedül játszható formát választjuk is. A kártyavetés kellemes időtöltés, tudományát mindenki elsajátíthatja, aki kedvet érez hozzá.

Cool text generator

Életünket születésünktől halálunkig érzelmeink befolyásolják. Ma már az is bizonyítást nyert, hogy a terhesség időszaka alatti érzelmek mennyire befolyásolják az embert élete végéig. A nagy érzelmek nem csak a szerelmet érintik, hanem az emberek egymás közti bonyolult kapcsolatrendszerét is. De most lássuk csak, mit várhatsz a mai napon a szerelem terén.

 

Glitter text

 

 

Ha együttműködsz az istennőkkel, meggyógyíthatod és megerősítheted benső, női bölcsességedet, amely minden nő és férfi sajátja. Intuíciód felébred, s ezzel intenzívebb lelki életet kezdesz élni. Az istennők megtisztítják és megnyitják az szívcsakrádat, amely által sikeresebben nyilvánítod meg szándékaidat a valóságban. Az istennők energiája megújítja az anyatermészet iránti megbecsülésünket és tiszteletünket

 

Glitter text generator

 

 

A Tarot kártya elmondja, titkos gondolataidat, vágyaidat a kapcsolatodról, valamint megtudhatod partnered érzéseit is.

 

Gyertya jóslás

Számos nép hiedelemvilágában a gyertya a lélek, a láng pedig az élet jelképe. A néphit úgy tartja, hogyha valaki odafigyel a pislákoló vagy lobogó fényre, akkor felkészülhet a közeljövő eseményeire és nem érik váratlan meglepetések, mert kit tudja számítani a jövőt. Ez az ősi jóslás állítólag a középkorból ismert, abból az időből, amikor a boszorkányokat, az eretnekeket, a jósokat is máglyán égették el.
 

 

Szerelmi jóslat

Kíváncsi vagy, hogy mi vár Rád a szerelem terén?
 

Titkok könyve

Mit üzen Neked mára az univerzum???? Tudd meg! Nem kell mást tenned, mint elolvasnod a napi kártyád.

Mikor távozol . . . ???
 

Erről van szó, így kezdődik, a reakciók, ide vezet . . .

 

 

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Június / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 97667
Hónap: 630
Nap: 12