Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp

2011-es nyári szerelmi horoszkóp

 

 

A 12 csillagjegy asztrológiai előrejelzése: karrier, szerelem és egészség. Na hát akkor lássuk kinek mit ígérnek a csillagok 2011-ben??? 

KOS
március 21 - április 19
 

Zsúfolt évre számíthat a Kos 2011-ben. A Jupiter végigkíséri minden apró mozzanatod életednek ebben az évében, szereped megerősödik 2011-ben. Úgy érzed hasznos vagy mások számára, még akkor is ha ezért nagyon sokat kell tenned. Az Uránusz összetalálkozása a Nappal viharokat kavar párkapcsolatodban. Valóban, néha feleslegesnek érzed magad, néha elhagyatottnak, harcolnod kell azért, hogy megtaláld a belső nyugalmad, azért, hogy jól érezd magad. Kapcsolatod zökkenőmentességéhez szüksége lesz engedményekre.
 

 

Munka

2011-ben nem fektetsz annyi időt a munkádba, ennek ellenére másokkal ellentétben mégis eléred azokat a célokat, amelyeket erre az évre magad elé kitűztél. Ha nem figyelsz oda kellőképpen, saját magad zsarnoka lehetsz. Keresd azokat a kibontakozási formákat, amelyekben a legjobban feltalálod magad. Ebben az évben eszenciális lesz kézbe venni a diplomáciai készségeidet, ahhoz, hogy véghez tudd vinni ötleteidet és a rád kiszabott feladatokat. A megfelelő eredményeket nehéz kijátszani… Engedj a saját követelményeidnek.
 

 

Szerelem

Ebben az évben szerelmi életed az hullámvasúthoz fog hasonlítani. A csillagok állása partnered kibontakozását és morális határait fogja támogatni, a tiéd ebben az évben háttérbe szorul. Legtöbbször kényszeredetten úgy érzed, hogy azt kell tenned amit partnered akar, egészen addig, ameddig eljön az idő és a mérleg helyreáll. Ha néha nem is tudatosan, de kerülöd ezeket a jövőben. A szerelemről alkotott kép a benned lévő kérdések által él, és éppen e miatt nem tudsz fejlődni és nem éred el az ideáljaid. Próbáld partneredet is megérteni. Ebben az évben magas szintű beszélgetésekben lesz részed, a benned lévő hiányzó elemet végre megtalálod és helyére rakod. Ha jelenleg nehéz szerelmi kapcsolatban vagy jövőben könnyedebben, sokkal nagyobb nyugodtsággal kezeled a benne kialakult helyzeteket. Partnered is sokkal tisztábban adja tudtodra vágyait és érzéseit. Ennek köszönhetően tudod merre kell tartanod és mit kell tenned. Ha jelenleg egyedülálló vagy, érdekes embereket ismerhetsz meg. Lesz részed ebben az évben szakításban és új kapcsolatok elindításában is.
 

 

Pénz

 

Ami a karriered és pénzügyi helyzeted illeti, a 2011-es év egy jó évnek mondható. Különálló stratégiákat kell felállítanod, hogy minden helyzetben helyt tudj állni. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, vagy akár fizetésemelést kérnél, azt tanácsoljuk halogasd júniusig. Az év első fele nem hoz sok jó változást munkahelyeden, viszont az év második felétől gyümölcsöző változásokra számíthat.

Pénzügyileg is ez a szabály lép érvénybe, ne próbálj az év elején nagy nyereségre szert enni, légy inkább türelmes. Mindenképpen megéri majd, mert a nyár, legfőképpen az ősz nagyon jónak ígérkezik, ami a pénzügyi helyzetedet illeti. Az október és november nagyon bőkezű lesz a Kosok számára. Gazdag télre számíthatsz.
 

 

Kapcsolatok

Kapcsolatok szempontjából a 2011-es év feszültségeket hoz. Néha nagy ellenétetek születnek, néha pedig szükséged lesz a jóbarátok, ismerősök tanácsára, hogy meghozhasd a megfelelő döntést.
 

 

Egészség

Egészségügyileg a 2011-es év minden valószínűséggel sokkal jobb lesz mint a 2010-es volt. Több energiád lesz és az életminőséged is javulni fog ebben az évben. Még azok a Kosok is meggyógyulnak, akik krónikus betegségben szenvednek, egyetlen szabály lép érvényben, hinni kell a gyógyulásban. Próbáljon ki minden olyan módszert, mit felajánlanak, az év során maximális hatásokat fog elérni. Mégegyszer, egy a fontos, higgyen a gyógyulásban. Sokkal több időt kell magadra szánnod, relaxálj, pihenj sokat, hiszen a sok stressz és a mindennapi gondok egyáltalán nem tesznek jót az egészségednek. Nehéz szituációkban is próbáld megőrizni nyugalmadat.

BIKA
április 20 - május 20
 

A 2011-es évben átléped a határaidat. Ha a 2010-es év csendes és nyugodt volt, most nem így lesz. Úgy érzed kinőheted kreativitásod, és ez nem lesz csupán illúzió. Az Uránusz, Jupiter és Vénusz segít abban, hogy minden benned lévő kreativitást ki tudj bontakoztatni. Szükséged lesz arra, hogy életedben komfortosan érezd magad, szebbé akarod tenni körülményeidet, élvezetet akarsz bevinni életedbe. Ez sok idődet igénybe veszi majd, de élvezni fogod. Olyan szituációkkal találkozol majd, amelyek furcsa irányba terelik kívánságaidat. Sokkal több szabadságban lesz részed mint az elmúlt évben.
 

 

Munka

Kétszer többet kell dolgoznod az év leső felében. 2011 februárjától ötleteid és kreativitásod konstruktív utat szabnak számodra. Egyetlen kételyed az időbeosztás lesz. Szükséged lesz a komoly tervekre, mert egyszerre több dologban nem lehetsz sikeres. Kihívásokat állítasz magad elé, elemzed őket és megpróbálod a legjobb döntéseket meghozni. Kerüld a szerencsejátékokat, és a hamar jövő nyereségeket, ezek most nem hoznak jót.
 

 

Szerelem

A szerelmi életed idén sokkal jobban tündököl, mint 2010-ben. Több időt szánsz arra, hogy megéld és átéld, valamint megtarthasd mindezeket. A Jupiternek köszönhetően a benned lévő érzéseket idén könnyebben felszínre tudod hozni. Mély pillanatokat élsz majd át, amelyek direkt érkeznek. Ezek gazdaggá tesznek és közel hoznak az álmaidhoz, ennek köszönhetően optimistábban látod az életet és örülsz, hogy végre megélheted a régen várt álmokat. Az Uránusz és Jupiter magabiztosságot hoz párkapcsolatodban. Ha egyedülálló vagy, idén végre lezárod a múltat és koncentrálni tudsz majd az újra. A szenvedély kompromisszumok nélkül érkezik éltedbe, a következő hónapok intenzívek lesznek ilyen szempontból. Készülj fel, hogy fejest fogsz ugrani az érzelmek világában. Az egyetlen problémát partnered viselkedése jelenthet, de temperementumodnak köszönhetően kiegyensúlyozottságot viszel majd párkapcsolatodba.
 

 

Pénz

Pénzügyi dolgaid idén kedvező ütembe lépnek. Bizonyos esetekben felhagysz aktivitásokkal, hogy nagyobb figyelmet szentelhess az igazán fontosakra. Ne állj az ablak előtt, tudod a hibáidat, és azt is tudod, hogy azokra a dolgokra kell koncentrálnod amelyekben jó vagy. A május és júliusi hónapok kedveznek a nagyobb üzletek nyélbe ütésére. Idén képes leszel a sorok között olvasni.
 

 

Kapcsolatok

Az év első felében néha egyedül szeretnél maradni, hogy átgondolhasd kapcsolataidat. Belső változásokra van szükséged, és úgy érzed bizonyos kapcsolataidat fel kell adnod, viszont néha vágysz már megszakadt kapcsolatok felújítására. Ha 2010-ben problémáid adódtak gyerekeiddel, idén ez magától megoldódik. Ha még nincs gyereked, idén meglepetésben lehet részed. Tölts több időt szeretteid körében.
 

 

Egészség

 

Egészségügyi szempontból ez az év jó lesz számodra, a betegségek nagyban elkerülnek. Problémák csak a már régóta betegeskedő Rákoknál alakulhatnak ki, ezek is tavasz idején.

Ugyancsak tavasszal megnő a balesetek száma, ezért legyen óvatos. A nyár eljöttével úgy érzed változtatnod kell fizikai külsődön, ez lehet kisebb, de nagyobb változás is. A lényeg, hogy jól éred magad. A téli hónapok a diéta, egészséges életmód kipróbálására lesznek alkalmasak.

IKREK
május 21 - június 21
 

A csillagok állása ebben az évben a kapcsolatok terén mutat kibontakozást. Ezek pedig számos esetben mutatnak hatékonyságot a közeljövőben. A csillagok állása nagy hatással lesz a változásokra 2011-ben. Új döntéseid születnek, méghozzá spontán, ezek pedig olyan fejlődésen mennek keresztül, amelyek közelebb hoznak álmaidhoz. A belső zavargások ellenére, amelyek néha igen intenzíven jelentkeznek, személyes utad jónak ígérkezik ebben az évben. Több tered lesz élni.
 

 

Munka

2011-ben szakmai élted a Vénusz és a Szaturnusz befolyása alatt lesz. Ezek kedvező lehetőségeket nyújtanak majd szakmai ambícióid számára. Szociális téren elismerést szeretnél elérni, de légy óvatos azon az úton amelyen át kell haladj, hogy mindezt elérd. Kapcsolataid harmonikusak, a változások sokkal folyékonyabbak lesznek. Más szemszögből hatalommal szeretnél rendelkezi, ehhez viszont több diplomáciára van szükséged. A megoldás a megfelelő távolság megtartása lenne, ez viszont kihívásokat is jelent.
 

 

Szerelem

 

A szenvedély és bűbáj a bejárati ajtón érkezik 2011-ben. Új kapcsolatba kezdesz bele, vagy felkészülsz rá. A csillagok hatása a szeretet iránti vágyat erősítik fel benned, amelyet te kiegyensúlyozottan tudsz majd kezelni. Ha komplexebb folyamatok zajlottak le benned e téren, most arra törekedsz, hogy egyszerűbbé tedd őket. Hogy az illúzióktól megszabadulj nagyobb figyelmet szentelsz a logikának, igazságnak és jóérzésnek. Partnered sokkal jobban megbízik benned, mint azt tette 2010-ben. Néha beleunsz bonyolult szerelmi életedbe, úgy érzed csak az idődet fecsérled és nem érzed magad boldognak. Április és augusztus között a csábítás uralkodik rajtad. Ha kapcsolatban vagy megtanulsz többet kommunikálni partnereddel, és teszed ezt nagy nyugodtsággal.

Pénz

Fejlődésnek indul üzleti életed és a csillagok is kedvezően befolyásolják ezeket a tevékenységeket, legfőképpen a 2011-es év első hat hónapjában. Nézeteid saját pénzügyi helyzetedre nézve kitisztulnak, logikus érveket tudsz felhozni következő lépéseidről. olyan helyzetekkel találkozol, amelyek megnövelik bevételeidet. Munkád és eredményeid gyümölcsözőek. Most les itt az idő fizetésemelést kérni. Októbertől légy óvatosabb a papírmunkával és az adminisztratív feladatokkal. Szórakozottságod veszteségekhez vezethet.
 

 

Kapcsolatok

2011-ben változásokat eszközölsz életedben, elengeded azokat a terheket, amelyeket évekig magaddal hordtál. A szabadságot akarod, most mindenképpen. Kapcsolatod családoddal egyre harmonikusabb. Kedveled azokat a perceket amikor azokkal lehetsz, akik igazán számíthatnak neked. Az év első felében sok ismeretségre teszel szert.
 

 

Egészség

Az Uránusz hatásai a Merk*rral kombinálva felerősítik életedet 2011-ben. A kisebb bosszúságok sok energiádat felemésztik. A felelősségérzet idén sokkal nagyobb lesz, ezért mindent megteszel, hogy jól teljesíts, ez pedig kihat az egészségedre is. Immunrendszered felerősödik, és egészségi állapotod is jónak mondható. Figyelj oda az egészséged táplálkozásra. Az év vége felé emésztőrendszered több figyelmet igényel.

RÁK
június 22 - július 22
 

A tavalyi befektetések 2011-ben kezdenek csak igazán megtérülni. Idén az életed minden területén változások állnak be. Az év végén új távlatok nyílnak és régebbi korszakok szűnnek meg. Mivel a legtöbbször a siker nem jön egyedül új lehetőségek is adódnak, amelyeket csak ismereteidnek köszönhetően vonzasz be életedbe. Új embereket ismersz meg, amelyek új ajtókat nyitnak meg előtted.
 

 

Munka

Karriered igencsak felpezsdül ebben az évben. Egy igencsak csendes év után, új projektek lehetősége érkezik. Néhányan a Rák csillagjegyűek közül új funkciót töltenek majd be, új környezetben kezdik meg ismét karrierjük építését. Változás van a levegőben, bármi is lenne jelenlegi helyzeted. Kreativitásod lesz a legjobb kvalitásod ebben az évben, és ezt maximálisan használd is ki. Gyors és jó döntéseket kell majd meghoznod. A kihívás illata teletölt energiával. Ha saját vállalkozásod van, akkor azt most képes leszel új szintre emelni. A saját kezdeményezéseidben lesz a legnagyobb köszönet. Vesd bele magad!
 

 

Szerelem

Ebben az évben sokkal több időd lesz magadra, magányosabb leszel mint az elmúlt évben. A párkapcsolatban élőknek ez az év a csendesség éve lesz, amelyben kapcsolatukat egy magasabb szintre emelhetik. Partnered idén a barátod, a bizalmasod lesz, olyan ember aki tökéletesen megért. Ne kételkedj elmondani neki a legapró kételyeidet, még akkor sem ha nevetségesnek gondolod őket, beszélgess vele félelmek nélkül, és meglátod, hogy a kapcsolatod eléri majd a bizalom tetőfokát. Bizonyos helyzetekben nehezedre esik beszélni az intim kapcsolatról. Jó lenne nagyobb munkát fektetni ezirányba. Ha egyedülálló vagy, a 2011-es év nyara nagyon pozitív élményeket hoz majd. Aknázd ki a lehetőségeket és ne húzódj vissza a csigaházadba.
 

 

Pénz

Az év első felét egy nagyobb anyagi biztonság megteremtésének érzésével kezded. A Jupiternek köszönhetően úgy érzed nagyobb bevetéssel kell dolgoznod azon, hogy megteremthesd anyagi biztonságod. Ebben az évben a pénz egyenlő a magabiztossággal, a közeli kapcsolataid megtartásával. Szerelmi életed is közvetlen kapcsolatban lesz pénzügyi helyzeteddel. Pénzügyi téren jó ha nem a szívednek engedsz hangot adni, inkább a racionális és az ésszerű döntéseket válaszd.
 

 

Kapcsolatok

A Jupiter állása nagyobb magabiztosságot ad számodra 2011-ben. Ezt most egészségesen tudod kezelni, sokkal jobban mint bármikor. Az élet apró lehetőségeit ragadd meg, ezek számos előnyt hoznak majd magukkal. Vigyázz a törvényeket mindig be kell tartani, ne játssz a tűzzel… Kerüld az összetűzést a törvénnyel. Viselkedésed is hagy majd némi kívánnivalót ebben az évben. Számos esetben jobb ha megrágod előbb a gondolataid. Minden dologban keresd a részleteket.
 

 

Egészség

Általános egészségi állapotod a Plútó, Merk*r és Vénusz irányítja. Az élet értelmét nagyobb mélységekben látod és ez olyan energiákat szabadít majd fel, amelyek tettekre késztetnek. Ha úgy érzed feltöltődésre és kikapcsolódásra van szükséged akkor a legjobb hely számodra a szabadidős tevékenységek lesznek, a bulizástól és a fesztiváloktól se tartsd magad távol. Sportolj sokat, hogy fizikai álloképességedet meg tudd őrizni. A hideg téli napok nagyszerűek lesznek egy egészséges tisztitók*ra bevezetéséhez. Ebben az évben emésztőrendszered sokkal jobb lesz.

OROSZLÁN
július 23 - augusztus 22
 

Az események természetes útjukat járják idén életedben. A csillagok állása nagyban támogatja a kapcsolatokat 2011-ben, akárcsak a terveid megvalósítását. Néha mély realitás lesz úrrá rajtad, ennek köszönhetően lesznek bőven melankolikus pillanataid. Ezek mellett azonban lesz számos olyan lehetőség, amikor tündökölni fogsz és élvezni fogod az élet legapróbb örömeit is. Kreativitásod és képzelőerőd 2011-ben szárnyalni fog, ezért könnyen megkapsz jelentős projekteket is munkahelyeden. Kövesd az inspirációt.
 

 

Munka

 

Szakmai téren azt javasoljuk az Oroszlán csillagjegyűnek 2011-ben legyen több saját ötlete és cselekedjen többször saját erejéből. Ajánlja fel segítségét és tanácsait, mindezeket felettesei is értékelni fogják. Az év első pár hónapja után visszatér magabiztosságod és megtalálod a számodra tökéletes munkahelyet.

Szakmailag a 2011 ősz és tél nagy elégedettségeket hoz: előrelépések, diploma megszerzése, új munkahely, amelyre már régóta vártál.
 

 

Szerelem

Érzelmi életed ebben az évben lenyűgöző lesz. Az év elején kisugárzásod és önbizalmad akkora, hogy szinte senki sem tud majd ellenállni neked. Testbeszéded természetes formában nyilvánul meg. Ebben az évben nagyobb szabadságban lesz részed, békét vonzasz be életedbe és érzelmeidbe. Új dolgokat tanulsz, kapcsolataid mélyebb szintre emelkednek. Ez a periódus nagyszerű lesz az új emberek megismerésére, a flörtölésre. Türelmed mindig megtérül. Ha egyedülálló voltál az év közepe felé változások állhatnak be életedben. Adj időt a kapcsolatok kibontakozásának.
 

 

Pénz

Ami a pénzügyeket illeti, természetes harmónia lesz ebben az évben. Nem lesznek hullámvasút szerű változások pénzügyi téren és ez nyugodtságot ad a következő döntésekben. Lesz pénzed idén, ebben az évben hosszútávú stratégiákat teszel előtérbe. Ha lesznek is pénzügyi gondjaid novemberbe ezek mind elhárulnak. A csillagok állása mindinkább olyan irányba terel, ahol építő jelleggel tudod pénzedet kamatoztatni. 2011 tele az az időszak, amikor előkészítheted a jövőbeni terveid nagyrészét.
 

 

Kapcsolatok

Nem megalapozott félelmek vagy elszigetelődés tendenciája merülhet fel. El akarsz vegyülni a forgatagban, néha pedig menekülőre veszed. És valóban, egy beteljesülőtlen szükség mutatkozik meg a felszíneden, amely néha extravagáns, néha pedig józan magatartást hoz felszínre. A menekülés a valóság elől nem hoz semmi jót. Meg kell találnod az egyensúlyt.
 

 

Egészség

2011-ben is a megelőzésen van a hangsúly. Ne vidd túlzásba a jó dolgokat se. Ebben az évben lesz bőven kísértésben részed, ha megtalálod az egyensúlyt benne, akkor elkerülheted a nagyobb bajok kialakulását. Tele vagy energiával, fizikai képességeid sokszor elérik a maximumot és ez mégsem jelent terhet számodra. Étkezz egészségesen.

SZŰZ
augusztus 23 - szeptember 22
 

Gyorstalpalóra veszed ebben az évben, az élet minden területén. Tudatos és magabiztos vagy, ennek köszönhetően új célokat érsz majd el 2011-ben. Életed minden területére érvényes lesz idén a biztonság. 2011-ben megszabadulsz a materiális gondokból adódó félelmeidtől. Ebben az évben a lángoló szerelem is elérkezhet.
 

 

Munka

Ez az év az együttműködések, valamint a kollégákkal való kommunikáció éve. Sokkal nagyobb esélyeid lesznek, ha képes leszel együttműködni kollégáiddal az új projektek irányításában. Mindig megvan a lehetőség az önzetlen segítségre… Néha még te magad is meglepődsz azon, hogy honnan érkezik a segítség. Az eredmények amelyekre vártál nem vesztődnek el, sőt ellenkezőleg. Minden kapcsolatod, ismeretséged most a javadra válik.
 

 

Szerelem

 

Szerelmi életedet ebben az évben leginkább a gyengédség és a szenvedély jelzőivel jellemezhetjük. Egy gyengébb birtoklási vágy léphet fel, legfőképpen ha a csillagjegy második dekádjában születtél. A szenvedély az ajtódon kopog legfőképpen akkor ha egyedülálló vagy, nem vagy védve a “szerelem első látásra” jelenségtől. Szerelmi életed az év első felében szorosan kapcsolódik külföldhöz, azért külföldi utazásokban is részed lehet emiatt.

Félelmeid és aggodalmait sokkal jobban körvonalazódnak, de könnyebb lesz őket magaddal cipelni. Ha párkapcsolatban vagy, megfordul a fejedben a váltás, de előbb bizonyosodj meg, hogy valóban váltani szeretnél, tiszta fejjel hozd meg a döntésed. Az egyedülállóaknak 2011 ősze hozhat változást, a szerelem egy barátság révén érkezhet.
 

 

Pénz

Ez az a terület idén, ahol igazán meg tudd ragadni a dolgokat. A Nap, Jupiter és Merk*r impulzusai ragyogni fognak az értékelhető javak, pénzügyek és vagyontárgyak szférájában. Ebben az évben igencsak fut a szekered, fejlődéseken mész keresztül, értékes szerződéseket kötsz, amelyek jelentős összegekkel gazdagítanak. Az új tudás megismerésben rejlik a siker is. Az együttműködések ebben az évben nagyon jók lesznek.
 

 

Kapcsolatok

Tudod, hogy több energiát kell befektetned az embertársaiddal való kommunikáció sikeres kivitelezésében. Ez benned túl sok feszültséged gerjeszt. Hogy lekerüld az akadályokat a legkisebbre csökkented a kockázatokat. Vigyázz, az év nagy részében eluralkodhat rajtad a pesszimizmus. Ne félj adni és ne félj kapni. Meg kell tanulnod többet adni az embertársaidnak.
 

 

Egészség

A 2011-es év egészségügyi szempontból csendes, harmonikus év lesz. Tele leszel energiával, életerővel. A felhalmozott energiának köszönhetően képes leszel a hegyeket is megmozgatni, hogy elérd céljaid. Figyelj azonban oda, a sok pörgés idegessé, stresszessé tehet, ez pedig hosszútávon nem hoz jót.

MÉRLEG
szeptember 23 - október 22
 

Hivatalossá teszel egy kapcsolatot, új üzletbe fogsz, lezársz egy fájdalmas helyzetet, egyszóval képes leszel a döntéseidet megvalósítani. Ha eddig nem voltál építő szellemiségű, nem haladtál a jó irányba. Új projektek érkeznek, könnyebben felfedezed igényeidet és természetesebb módon állsz hozzá a dolgokhoz. Érdekes és sikeres embereket ismersz meg, segítségükkel pedig új távlatok nyílnak meg előtted. Ne zárkózz be, az izoláció nem hoz semmi jót ebben az évben.
 

 

Munka

A pénzügyi biztonság 2011-ben nagyon fontos számodra. Vigyázz a bejövő nyereségekre, mert segítségükkel véghez tudod vinni minden előre kiszámított tervedet. Néha sietve szeretnél túllelni egy egy projekten. Ha úgy érzed, egy bizonyos feladat nem ad kellő biztonságot vagy megelégedettséget jobb ha felhagysz vele. Került a veszélyes kihívásokat, mint az esztelen költekezés vagy a pénzkölcsön. Ingatlanjaidra is figyel idén oda.
 

 

Szerelem

Teljesen beledobod magad a szerelembe idén. A csillagok állása alapján intenzív érzésekben lesz részed. Idén nagyobb lelkesedéssel éled bele magad a dolgokba, mert segítségedre van egy olyan partner is aki tudja, hogy kell téged meghódítani. A környezet harmonikusra ígérkezik, leginkább 2011 tavaszán. Sokkal kiegyensúlyozottabb és érzékibb vagy, ennek köszönhetően kapcsolatod megerősödik mert kamatoztatni tudod a belső értékeket olyan intenzív érzésekre, amelyek idővel szoros kapcsolatot eredményeznek. Ne próbálj meg erősebbnek látszani, mint amilyen nem vagy. Az év közepe fele a szerelmi élet bizonyos harccá alakul át. Sok alapvető kérdésre kell választ adnod. Az év utolsó két hónapja sokkal jobban alakul, tele lesz optimizmussal és fejlődéssel.
 

 

Pénz

 

Úgy érzed nagyobb stabilitásra van szükséged pénz szempontjából. Kijelölöd az utad idén. Egy nehezebben kezdődő év után a dolgok lassan helyre állnak, legfőképpen június hónaptól számítva. És igencsak helyreállnak, mert jelentős pénzösszegre tehetsz szert. Azok a Mérlegek akik örökségre várnak, vagy egy nagyobb ajándékra álmaikat az év második felétől láthatják megvalósulni.


Kapcsolatok

2011-ben nehezen tudod vágyaidat teljesíteni, bármiről is lenne szó. Annak ellenére, hogy hajlékony vagy, kerülni fogod a komoly döntéseket és válaszokat. Nem minden esetben vagy megelégedve a kapcsolataid kimenetelével. Légy agresszívebb amikor közölni szeretnél valamit.
 

 

Egészség

Az egészséged és vitalitásod lesz idén a legerősebb pontod. A csillagok minden negatív jelenséget leredukálnak körülötted és teletöltenek energiával. Ösztönösen fogod tudni hol keresd az egyensúlyt és az energiamezőket. Sportol sokat és étkezz egészségesen, valamint tölts sok időt a szabadban.

SKORPIÓ
október 23 - november 21
 

011-ben a fontos projektek kerülnek előtérbe. A csillagok állása jól befolyásolja az évkezdést, racionális és szociális téren egyaránt. Idén kreativitásodat is kiélheted. Az élet minden területén nagy változásokra számíthatsz.
 

 

Munka

Szociális és szakmai életed nagyszerűnek ígérkezik 2011-ben. Bizonyos projekteket hátrahagysz, és csak az igazán fontos dolgokra fogsz koncentrálni a közeljövőben. Ez akkor lesz gyümölcsöző igazán ha olyan doméniumban dolgozol, aminek köze van a nagyközönséghez. Idén bizonyos esetekben diplomáciai készségedet is meg kell mutatnod, de mivel ez neked amúgy is jól megy nem lesz gond vele. Légy nyitottabb és kommunikálj többet kollégáiddal, az együttműködés minden siker kulcsa.
 

 

Szerelem

2011-ben számos érzelmi viharban lesz részed, amelyeket szenvedélyes éjszakák váltanak. Érzed, hogy változásokat kell behoznod szerelmi életedbe, de ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy párt szeretnél váltani, akár egy komolyabb szintre is emelheted kapcsolatodat. Az egyedülállóak idén párra találhatnak, de lesznek olyanok is akik több szerelmi kalandba is belekóstolnak, amíg megkapják a számukra megfelelőt. A lényeg, hogy jól érezze magát és amit mindig tartson szem előtt, soha ne ártson akarattal másoknak, mert ez mindig visszatér. Csábítóképességed is jelentősen növekszik 2011-ben és ezt nem csak te veszed észre, hanem a körülötted lévők is.
 

 

Pénz

Pénzügyi téren fontos dolgokat kell elintézned, mégpedig minél hamarabb. Sok esetben az időből is kicsúszol és ez még jobban elkeserít. A szigorúság a kulcsszó, ha el akarod érni a céljaidat. Ebben az évben több esélyed lesz megrágni a dolgokat, összevetni azokat a lényeges változásokat, amelyeket meg kell hoznod. Ha úgy érzed néha más tanácsa is jól fogna, ne habozz és kérd ki a legmegfelelőbb személy tanácsát, véleményét. A legfontosabb azonban, hogy te magad hozd meg a döntéseid, ne mások számodra.
 

 

Kapcsolat

Idén a család jelentős szerephez jut életedben. Több időt töltesz szeretteiddel és ők is élvezni fogják a jelenlétedet. Változások is életbe lépnek, ami a családot, otthont és a szeretett embereket illeti. A nehezebb pillanatokat közösen fogjátok túllépni. A barátokról se feledkezz meg, ismerőseidet pedig tiszteld. Kerüld a feszültségkeltést.
 

 

Egészség

A 2011-es évet nem kezded valami jó formában. Az összegyűlt fáradság és stressz egyáltalán nem kedvez egészségi állapotodnak. Le kell csökkentened a ritmust, ellenkező esetben komoly egészségügyi problémákkal kell majd szembenézz. Az év elején végy ki egy hosszabb szabadságot és szánj diőt magadra. Relaxálj, sétálj sokat a szabadban, olvas könyvet, szórakozz. Az alvás is sokat segíthet a feltőltödésben. Táplálkozásodba is vezess be egészségesebb ételeket.

NYILAS
november 22 - december 21
 

A csillagok állása ebben az évben új lendületet hoz életedbe, amelynek segítségével nagyobb nehézségeket is át tudsz majd lépni. A csillagok állása szerint a Plútó idén több optimizmust hoz életedbe, olyan lehetőségek állnak majd rendelkezésedre, amelyek segítenek kimozdítani az eddigi mókuskerékből. Belső késztetést érzel, hogy életed biztonságos legyen és hogy minél mélyebb kapcsolatokat alakíthass ki.
 

Munka

Tudatosan haladsz előre, most kiélezed a benned rejlő erőket, tehetségeid is jobban kiaknázod. 2011-ben azokat a dolgokat folytatod, amelyeket az előző évben abbahagytál. A problémák lassan elmúlnak, és a munkahelyi közeg barátságosabb, harmonikusabb lesz, mint eddig bármikor. Karriered ebben az időben mindennél fontosabb lesz. Légy magadhoz szigorúbb és tudasd, hogy ha többet és keményebben dolgozol, nagyobb lépéseket teszel előrébb. Elővigyázatos vagy a munkában, ez pedig kimerít, sokszor a végkimerülés határán leszel. Az év második felétől élvezni is tudod azokat a dolgokat, amelyeket a befektetett munka gyümölcs hoz meg.
 

Szerelem

Szerelmi életed az év elején csendesnek ígérkezik. Sok kérdés felmerül majd benned, a válaszok pedig sosem voltak egyszerűbbek. Legyél egyedülálló vagy kapcsolatban, 2011-ben olyan hatások érnek, amelyek segítségével megerősíted mindazokat a kapcsolatokat, amelyek számodra fontosak. Ha egyedülálló vagy, a csillagok kedvező utat szánnak neked, és végre te is megtalálhatod azt a személyt, akivel közös jövődet elképelheted. Egyre nagyobb a kisugárzások és nem esik most nehezedre meggyőzni másokat. Egyetlen lehetőséget se halassz el, mert sosem tudhatod mikor lép be az életedbe a nagy szerencse. Átléped a külsőségeket és olyan emberek közelségét keresed, akik őszinték, hogy élvezni tudd az élet minden apó örömét. Figyelmes, gyengéd és természetes leszel.
 

 

Pénz

A pénzügyi dolgaid sokkal jobban alakulnak, mint tavaly. Olyan helyzetek alakulnak ki életedben, amelyek elősegítenek majd a továbbjutásban. Hosszú távon nem leszel képes a számlákkal, fizetendőkkel foglalkozni. Ez pedig akár komolyabb problémákat is okozhat életedben. “Amit jól megoldottak, azt már nem kell még egyszer elvégezni” tartja egy közmondás, és ez az idénre nagyon is érvényes lesz. Tavaly keményen dolgoztál azért, hogy pénzügyi dolgaid minél jobban alakuljanak, ezért idén hajlamos leszel nagyobb szünetet venni. Környezetedben lesznek idén konfliktusok.
 

 

Kapcsolat

Mindent megteszel azért, hogy te és kapcsolataid biztonságban legyenek, és ez egy jó dolog. Lehet idén túl sok mindent magadra vállalsz, ezért ne felejtsd el, hogy néha meg kell állnod és lélegezned kell. A szünetekre néha igenis szükség van. a Plútó hatásai némi áldozatot követelnek egy bizonyos személlyel szemben. A realitás sokszor eltér attól a pszichológiától amelyet környezetedre gyakorolsz. A közeli kapcsolatok elemzésre szorulnak, még mielőtt mindent megtennél értük.
 

 

Egészség

Ez az év a nagyobb erőkifejtések éve. Kötelező dolgok miatt rengeteg energiát elfogyasztasz. A Szaturnusz támogatásával higiéniai szokásokat változtatsz meg, jó irányba és hajlamossá tesz a tunyaságra, ami most kedvez számodra. Az év utolsó három hónapjában tele leszel mentális energiával, leginkább kreatív értelemben.

BAK
december 22 - január 19
 

2011-ben nagyszerűen érzed a csillagok hatását, ez pedig felvillanyoz és színessé tesz. Több alkalommal lesz időd relaxálni és kipihenni a fáradalmakat. Megtanulod megköszönni mindazt, amit kapsz az élettől.
 

Munka

Csapatmunkában nagyszerűen dolgozol ebben az évben. A csapatszellem és közös munka mindenképpen támogatott ebben az évben, lehetetlen lesz elkerülni, ugyanakkor a sikerek sem maradnak el. A tolerancia és megértés nagyobb lesz ebben az évben, bármilyen doméniumról legyen is szó. Ez megnyugtat és ad egy kellő morális energiát, hogy minden problémát sikeresen megoldj. A csillagok megszabadítanak pár materiális gondtól ebben az évben, ennek köszönhetően sokkal nyugodtabb leszel. Nagyobb odafigyelést tanúsítasz kollégáid és feletteseid iránt. Több munkát kell befektess saját magadba. Az új ötleteket magadnak kell életbe léptetned. Az a könnyedség, amivel dolgozol irigykedéseket kelthet másokban. Mindezek ellenére könnyen tudsz majd személyes céljaidra figyelni.
 

 

Szerelem

Érzelmi szinten ebben az évben a nyugodtság felé veszed az irányt. Szomjúságod a nyugalom és kiegyesúlyozottság felé megnövekedik.A környezet úgy hozza, hogy túl könnyen megadod másoknak a bizalmat, ez pedig negatív dolgokat hozhat. Másrészt olyan személyt vonzhatsz be életedbe, aki a biztonságot keresi. Légy óvatos, még ha teljesen el is varázsol ez a személy, hosszútávon nem biztos, hogy együtt lesztek. Az év második és negyedik hónapja tele lesz élvezetekkel. Kiaknázod a személyes vágyaid, még a szexuális vágyakat is. Először élsz igazán. Ha párkapcsolatban élsz az intimitás sokkal intenzívebb lesz mint bármikor máskor. Nyugodtságod és türelmed felszínre kerül és szorosabbá teszi kapcsolatotokat. Meglátod, hogy harmónia alakul majd ki köztetek. Magadban is több bizalmat vélsz felfedezni.
 

 

Pénz

Ebben az évben csodálatos dolgokat tapasztalsz meg, ami a pénzügyi életed illeti. Ez akkor a legérvényesebb ha standard életed szeretnéd javítani. A Plútónak köszönhetően minden számlával, kiadással, örökléssel, károkkal stb. szembeni tevékenység előnyt hoz. Idén sokkal könnyebben hozol radikális döntéseket. Tulajdonképpen számos döntés már megszületett, most itt az idő életbe léptetni őket. A siker közel van, légy figyelmes.
 

 

Kapcsolatok

A tavalyi év sikerei idén több pihenést, relaxálást hoznak, de hogy a színvonalat emelni tudd, dolgoznod is kell érte. A Szaturnusz és Jupiter hatásai megmutatja majd azt az utat, amelyen el kell indulnod. Aknázz ki minden lehetőséget. Ne engedd a kellemetlenségeknek, hogy utadba álljanak, mert csak magadnak csinálsz rosszat. Te magad döntöd el, hogy a körülötted lévők mit kapnak belőled.
 

 

Egészség

Energetikai szinten felépülés számítható ebben az évben. Spontán érzed azt, hogy most lassítanod kell. A Mars és Szaturnusz impulzusai türelmetlenebbé és nyugtalanabbá tesznek, akkor amikor zsúfoltságról, találkozásokról van szó. Mindezek tetőpontja októberben érkezik, ekkor éri el az energia a tetőpontját. A csillagok állása megerősít és segít abban, hogy megszabadulj a káros szokásaidtól.

VÍZÖNTŐ
január 20 - február 18
 

A Szaturnusz, Mars és Uránusz megértőbb lesz ebben az évben, ez pedig számos előnyt hoz majd a Vízöntő jegyében születetteknek. Megszabadulsz pár nehéz, nyomasztó tehertől, amely a múltban kísértett és annak ellenére, hogy szembe  kell majd szállj másokkal, könnyebben és gyorsabban túllépsz mindenen és éled az életed. A tavalyi évek gyümölcseit most szüreteled. Számos lehetőségre lesz kilátás, amelyeket maximálisan kihasználsz majd.
 

Munka

Ez az év racionális téren zsúfoltnak ígérkezik. Olyan helyzetek teremtődnek, amelyek segítségével kitágíthatod ismereteidet és új kapcsolatokra teszel szert. Egy ciklus végén vagy és épp itt az idő, hogy az instabil dolgokat lezárd. 2011 májusától új lehetőségek kínálkoznak, amelyek segítségével aktivitásaidat tudod majd kibontakoztatni, valamint új projekteket indíthatsz. Találkozásaid az együttműködő partnerekkel sokkal nyugodtabbak lesznek. Diplomatikusabb leszel mint általában. A csapatmunka ősszel elengedhetetlen. Ha úgy dolgozol, ahogy kell hosszú távon kamatoztathatod ennek előnyeit.
 

Szerelem

Az a stabilitás amelyet az érzelmi kapcsolat nyújt számodra mindennél fontosabb lesz 2011-ben. A Neptun hatásai elgyengítenek és aggodalmakat keltenek, amelyek védelmi mechanizmust indítanak be szerelmeddel szemben, konstruktív módon. A csillagok állásának köszönhetően könnyebben kifejezed majd magad szerelemben. Ugyanakkor a már régebb beindult változások most gyümölcsöznek. Az év első felében a szerelmi életedben nyugodtság mutatkozik. Gyengédebb és megértőbb vagy partnereddel szemben, ez pedig harmóniát eredményez a párkapcsolatodban. Tavasszal ne próbálj meg hidegebbnek tűnni. Ha egyedülálló vagy új ajtók nyílnak ki. A szerelem első látásra tényleg létezik. Ne légy szégyenlős. Ősszel, annak köszönhetően, hogy nagyon nyitott vagy, az emberek észreveszik gyengéidet és profitálni akarnak majd belőle.
 

Pénz
Ebben az évben rendet teszel pénzügyi és adminisztratív ügyeidben. A Neptun hatásának köszönhetően nehéz szituációkat értékelhetsz le. Szerencsére a Szaturnusz helyreállítja az egyensúlyt, ennek köszönhetően hibáidat még időben kijavíthatod. Realitásod a legnagyobb erősséged. Az ész dönt a bizonytalan szituációkkal szemben. Készítsd elő a jövőbeni terveidet, mert számos előreláthatatlan szituáció érkezik életedbe.

 

Kapcsolatok

Tudod jól, ha valami idegesít nem segít az előrehaladásban, éppen ellenkezőleg. Minden aggodalmad, amely benned van keresztbe tesz. A Szaturnusz hatáskörzetébe kerülsz 2011-ben, ennek köszönhetően számos boldog és kellemes pillanatban lesz részed. A Neptun hatásainak köszönhetően megszabadulhatsz jó néhány pénzügyi problémádtól. Olyan kiegyensúlyzott pontot keresel az életedben, amely segít kiszabadulni a mindennapi problémákból és amely megoldásokkal érkezik. Kapcsolataidat és barátaidat ne hanyagold.
 

Egészség

A Jupiter tavalyi hatásai idén is érezhetőek lesznek, pozitív módon. Lassan-lassan észreveszed, hogy egyre több energiád lesz, ami legfőképpen a szociális téren jelentkezik. Relaxálj sokat és tölts minél több időt a szabadban. A feltöltődéshez olvass sokat és hallgass nyugtató, relaxáló zenét. A barátokkal való kiruccanások jelentősen meghozzák jókedved. Étkezésedben vezess be egészségesebb ételeket.

HALAK
február 19 - március 20
 

 

A 2011-es év két remek periódust ígér. Az év első három hónapjában környezeted elhalmoz figyelmességgel, de lesz alkalmad intim percekre is, mély kötödésekkel. Annak ellenére, hogy néha meg kell védd territóriumodat, meg tudod ezt oldani anélkül, hogy kapcsolatokat szakítanál meg, mert azok az üzenetek, amelyeket átadsz hamarabb célba érnek, mint azt vártad volna. A év végén nyugodtabb éneddel találod szembe magad, harmonikus környezetben élsz, ez pedig energiát és erőt ad a folytatáshoz.

 


Munka

Annak köszönhetően, hogy nyitott vagy mások felé sokat elérhetsz munkádban. Félelem nélkül tudod mit akarsz és meg tudod győzni feletteseidet arról a dolgokról, amelyeket te jónak tartasz. Kedvezőek az alkudozások, és mégha több gátat is át kell lépned, ahhoz, hogy elérd céljaidat, ez most idén sikerülni fog. Kommunikációkészséged nagyszerű lesz 2011 első felében. Az a tény, hogy el tudod kerülni a kényes helyzetek kialakulását rámutat arra, hogy egyensúlyban vagy önmagaddal. Ha munkahelyet akarsz váltani, vagy nagyobb befektetésbe kezdel intuíciód sokat fog segíteni, legfőképpen 2011 őszén. Az a legjobb ha azt teszed amit helyesnek érzel.
 

Szerelem
Annak ellenére, hogy idealistának mondod magad ha a szerelemről van szó, idén a legforróbb vágyaidat is megéled. Mindent vagy semmit elven éled most az életed, és nincs türelmed azokra akik nem tudják miatt akarnak az élettől. Az év első felében visszakapod függetlenséged, ez pedig partnered függetlenségétől függ. 2011 tavaszának első három hónapjában élvezni fogod a szembe jövő lehetőségeket, minden hátsó szándék nélkül. Ez annak köszönhető, hogy ebben a periódusban mágnesként vonzod magad köré az embereket. Múltbeli eset miatt néha meginogsz és fél attól, hogy elhagynak. Több önbizalomra van szükséged. Radikális változtatásokra van szükséged, ezért kisebb, de annál hasznosabb módosításokat végzel külsődben.

 

 

Pénz

Az év elején egyáltalán nem érdekes pénzügyi helyzeted. Ne aggódj azon, hogy milyen módon költöd el pénzedet, inkább gondolj a jövődre és azokra a kiadásokra, amelyek egy szebb jövő reményében teszel. 2011-ben vonzanak a befektetések, lakás, autó, bútorok stb. Ugyanakkor pénzmegtakaritási terveid is vannak, amiket be is akarsz vezetni a háztartásban. Hiányoznak a praktikus információk, ennek köszönhetően kevésbé leszel sikeres azokban a projektekben, amelyeken most dolgozol. A környezet haszontalan pénzköltésre ösztönöz. Az idő neked dolgozik, ne siess.
 

Kapcsolatok

Ebben az évben kész vagy rendet teremteni életedben és végleg elszakadni a múlttól. Gyorsabb tempóra fogod, mint az elmúlt hónapokban tetted. Lehet, hogy ezek a változások kellemetlenségeket hoznak majd magukkal, ha nem követed építő jelleggel saját vágyaid. Kétszer gondold meg mielőtt megszakítanál egy közeli kapcsolatot, lehet nagy tévedést követsz el. Gyermeki magatartásod, impulzív viselkedésed néha idegesíti a körülötted lévőket… ne próbáld célszerűen idegesíteni embertársaidat.
 

 

Egészség

 

Az egészség kerül előtérben 2011-ben. Érzékenységed közelebb hoz azokhoz az emberekhez, akik igazán fontosak számodra, általános közérzetedet pedig az egészség vezérli. Ha minden idődet barátaidra és a barátság kiaknázására fordítod hatalmas energiákat szabadítasz fel. Számos esetben tanácstalanok lesznek az orvosok, mert olyan orvosi problémák jelentkeznek, amelyeknek nem lesznek okozóik. Az Uránusz jelenléte allergiákat okoz, amit a szennyezettség és azok a fémek okoznak, amelyekkel kapcsolatban leszel. a Szaturnusz és a Jupiter fog és csontproblémákat hoznak. Ne fogyassz túl sok tejterméket 2011-ben. 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cool text generator online tool for free

(cool text generator online tool for free, 2020.06.19 11:23)

cool text generator, just enters your text on input option and you will get stylish fonts converted text. And then you can copy your converted text and paste it where you want. https://abcooltext.com/

 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 106749
Hónap: 528
Nap: 14