Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csókiskola

  1., Friss leheletet!
Légy bármilyen szerelmes, a partner rossz szájszaga egy csapásra elveszi a kedvedet a csókolózástól. A kellemetlen illatokban nem csak a cigaretta vagy a fokhagymás ebéd lehet ludas. A szájban fellelhető mintegy háromszáz baktériumból nyolcvan lehet felelős a rossz szagokért. Ezen baktériumok kedvenc tartózkodási helye a nyelv hátsó része. Amitől a legjobban félnek: a fogmosás, a fogselyem és a rendszeres (legalább évente egyszeri) látogatás a fogorvosnál. Az sem árt, ha egy evőkanállal vagy egy drogériákban beszerezhető speciális eszközzel rendszeresen lesikálod a lepedéket a nyelvedről. A rágógumival viszont vigyázz: rövid időre friss leheletet biztosít ugyan, de csókolózás előtt te olvides de escupir

2., Ne csak a száját!
A férfiak odavannak a csókért. Mindenhol szeretik, nem csak az arcon. Imádják például, ha a mellkasukat puszilgatod. Azt sem bánják, ha a nyakukat kényezteted. A tarkójukra nyomott csókoktól garantáltan megborzonganak. Ha már arra jársz, nem bánják, ha egy kicsit lejjebb is kalandozol: irány a fiú háta, dereka és feneke. Onnan pedig már csak még jobb következik a számukra. Az egyik verhetetlen kedvencük, ha a száddal a combjuk felső-belső részét cirógatod. És persze mondani sem kell, hogy nem veszik rossz néven, ha "véletlenül" továbbhaladsz a péniszük felé. 

3., Csukd be a szemed!
Képes lennél akár egész nap elmerülni a csodálatosan mély, zöld szemében? Rajta - de csókolózás közben tarts szünetet! Ha ugyanis ilyenkor nyitva tartod a szemed, egészen közelről tanulmányozhatod az óriásira nőtt pórusait és hatalmasnak tűnő orrhegyét. Sajnos nem kizárt, hogy ennyire közelről a te egyetlen szerelmed hirtelen Brekire kezd emlékeztetni a Muppet Show-ból. Úgyhogy inkább csukd be a szemed, képzeld magad elé tengermély tekintetét, és koncentrálj minden erőddel az érzéki ajkaira! 

4., Spórolj a rúzzsal!
A vörös ajkak szenvedélyt sugároznak, egy felmérés szerint azonban csupán a férfiak nyolc százaléka szeret vastagon kikent szájat csókolni. A szájfényről végképp elítélően nyilatkoztak. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell ápolnod az ajkaidat. A száj körüli bőr rendkívül érzékeny, ezernyi apró ideg található errefelé. Csókolni való szád csak akkor lesz, ha óvod az ajkad a széltől és a naptól, a kiszáradástól. Egy kis trükk: a régi fogkeféddel tisztogasd az ajkadat, így eltávolíthatod róla a miniatűr bőrdarabkákat. Utána kenj rá vékonyan mézet - ez nedvesíti és megóvja a gyulladásoktól. 

5., Csókolj jól!
Milyen az igazán jó csók? Egy egyetemisták közt végzett felmérés eredménye szerint a legtöbben az érzéki, nem túl heves, de nem is túl lágy, ám semmi esetre sem cuppanós és túl nedves csókra esküsznek. Ez persze általánosítás - lehet, hogy te másképp szereted, és az is, akivel éppen csókolózol. Egyvalami azonban egészen biztos: a jó csókhoz elengedhetetlen, hogy kellőképp ellazulj. Aki megtorpan és azon töprend, mikor és melyik irányból dugja a nyelvét a másik szájába, esetleg fennakad egy éppen felfedezett apró mitesszer látványán, inkább bele se kezdjen. Ha ezeken túlteszed magad, kezdd a csókolózást lassan, ismerkedősen, hogy aztán egyre jobban belelendülhess. Először csak érezd az ajkát az ajkadon, élvezd a szája puhaságát, nyisd ki egy csöppnyit a magadét, a nyelveddel kóstolgasd az ajkát, indulj vele megfontolt felfedezőútra. Semmiképpen ne támadd le azonnal! A nyelv csók közben amúgy sem hasonlíthat soha egy támadó kobrára! Nagyon izgató, ha időről időre visszahúzod a nyelved, becsukod a szád, úgy cirógatod a partneredét, aztán kezded az egészet elölről. 

6., Rosszul csókol?
Nehéz ügy. Még nem ismered elég jól, hogy sértődés nélkül közölhetnéd vele. Közben viszont tudod: ha ez így megy tovább, nem is igen lesz alkalmatok elmélyíteni a viszont. Elsőre próbálkozz kíméletesen, vagyis: gyakoroljatok megállás nélkül. Végtére is lehet, hogy azért görcsös, mert még nem volt ideje feloldódni. Ha mégsem változik semmi, muszáj lesz beszélnetek a dologról. Kérdezd meg, szereti-e, ahogy csókolózol, illetve volna-e valami, amit jobban csinálhatnál. Ha normális fiúról van szó, egészen biztos, hogy ő is megkérdezi tőled ugyanezt. Ilyenkor legyél óvatos, de fogalmazz világosan. És semmiképpen ne érezze, hogy milyen nagyok az elvárásaid, mert akkor végképp képtelen lesz teljesíteni őket. Ha mindezek ellenére kibírhatatlanul rosszul csókol, jobb, ha lemondasz róla. 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Június / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 106259
Hónap: 763
Nap: 18